Rendszer­váltó
tagság

Vegyük vissza a jövőnket átlátható és független közösségi finanszírozással! Legyél az 50 000 rendszerváltó egyike! Írjunk együtt történelmet! Fizess elő a rendszerváltásra, és töltsd le a személyre szabott kártyádat.
Amennyiben egyszeri támogatást szeretnél küldeni, menj lejjebb az oldalon.

50 000 Rendszer­váltó kerestetik
 

Az utolsó órában vagyunk! Magyarország jövője a Te kezedben van! Fizess elő a rendszerváltásra, támogasd a változást!

50.000 rendszerváltót keresünk, akikkel együtt újjáépíthetjük hazánkat. Legyél részese a történelemnek, és változtass velünk együtt! Csak közösen, transzparensen sikerülhet.

A Tisza Párt célja, hogy a magyar állampolgárok támogatásával, átlátható elszámolással váltsa le a jelenlegi kormányt. Ez a közösség fogja újraírni a történelmet. Ha unod már, hogy az adóforintjaid nincsenek hazánk és polgárai javára felhasználva, akkor támogasd a TISZA Pártot! Mi garantáljuk, hogy támogatásod a változás jegyében kerül felhasználásra.

Milyen csomagot választasz?
Ismertető a fokozatokról
Csatlakozz hozzánk, és vállalj aktív szerepet a változásban! Mindenki a támogatásának kezdetétől számított 5 havonta léphet egy újabb szintre. Minél hosszabb ideig támogatod a mozgalmat, annál magasabb szintű elismerésre és annál több kedvezményre számíthatsz a jövőben.
Piros
Kezdő szint, 0-5 hónapRáléptél az útra, ami a változáshoz, és egy élhetőbb országhoz vezet. Készen állsz a változásra, és velünk együtt megteszed az első lépéseket a jobb jövő felé. Ez az első lépés az elköteleződés felé. A változás veled kezdődik.
Fehér
Második szint, 6-10 hónapKitartó vagy, és folytatod a megkezdett utat. Az átláthatóság és a nyitottság elvei szerint cselekszel. Elkötelezettséged erősödik, és példát mutatsz másoknak a lendületeddel és következetességeddel.
Zöld
Harmadik szint, 11-15 hónapAktívan részt veszel a változásban, és elkötelezett vagy a fenntarthatóság mellett. Tudatosan keresed a környezetbarát megoldásokat, és tevékenységeidben a hosszú távú hatásokat tartod szem előtt. Elhivatottságod egyre mélyül, és támogatásoddal és elhivatottságoddal a környezetedet is motiválod. Együtt visszavesszük a hazánkat!
Ezüst
Negyedik szint, 16-20 hónapTapasztalt és megbízható tagként inspirálsz másokat a változásra. Elhivatottságoddal hozzájárulsz a közösség és az ország fejlődéséhez. Környezetednek példát mutatva segítesz eléri a közös céljainkat. Egynek minden nehéz, sokaknak semmi sem lehetetlen.
Arany
Ötödik szint, 21 hónap felettKiemelkedő elkötelezettséged és eredményeid elismeréseként az arany szinten állsz. Példamutatásoddal és eredményeiddel másokat is motiválsz a rendszerváltásra. Te vagy az, aki az utat mutatja, és az elhivatottságod révén jelentős hatást gyakorolsz a közösségre.
Platina
Hatodik szint, 24 hónap felettIgazi rendszerváltó vagy, aki a végsőkig kitart az elhatározása mellett. Te vagy az elkötelezettség megtestesítője, aki minden akadályt leküzd, hogy elérje a kitűzött célokat. Vezető szereped és kitartásod révén hosszú távú és mélyreható változásokat hozol létre.
Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)
1
Miért van szükségetek a támogatásra?
A változás finanszírozása és a közösségi erőfeszítések támogatása érdekében szükségünk van a támogatásaitokra.
2
Mekkora összeggel tudok segíteni nektek?
Támogatásodat szabadon választhatod meg, az általad választott összeg hónapról hónapra levonásra kerül.
3
Beszámoltok arról, hogy mire költitek a támogatást?
Igen, minden támogatásról részletesen beszámolunk, biztosítva az átláthatóságot.
4
Szeretném megváltoztatni a támogatási összeget, hogyan tudom?
Ezt a fiókod beállításain keresztül teheted meg.
5
Szeretném lemondani a rendszeres támogatást, hogyan tudom?
A támogatásodat bármikor lemondhatod a fiókodban található beállítások segítségével.
6
Hogyan tudom módosítani a fiókbeállításaimat?
A sikeres fizetés után e-mailben kapott linken tudsz belépni
7
Nem kaptam meg a visszaigazoló e-mail-t. Mit tehetek?
Új e-mail-t a támogatói profilodba való belépéséhez az alábbi linken tudsz igényelni:
https://magyartisza.hu/tamogato/profil
8
Hova tudok írni ha bármi probléma merül fel?
Az alábbi linken kérlek jelentsd ha bármi probléma történik:
https://m.magyartisza.hu/ugyfelszolgalat
Egyszeri Támogatás

1Politikai megújulás

A Tisza Párt kiemelt célja, hogy megújítsa az oktatást, az egészségügyet és határozottan szembeszálljon az országunkat kifacsaró korrupcióval.

A változáshoz elengedhetelen minden magyar állampolgár aktív részvétele, mert csak együtt sikerülhet. Hiszünk abban, hogy a közösség erejével képesek vagyunk tégláról téglára újjáépíteni a hazánkat.

Támogatásoddal Te is részesévé válsz ennek a fontos küldetésnek. Tarts velünk az úton, tegyünk együtt azért, hogy az országunk jobb, élhetőbb és igazságosabb hely legyen mindannyiunk számára.

2Jövőbe tekintünk

A Tisza Párt elkötelezett amellett, hogy átfogó jövőképet és hosszútávú célokat határozzon meg Magyarország számára.

Támogasd a pártunkat, hogy egy erőteljesebb, fenntarthatóbb és virágzóbb jövőt alakíthassunk ki, amelyben mindenki számára biztosítottak a növekedéshez szükséges eszközök.

Az általad nyújtott támogatás segít nekünk megvalósítani a szükséges változásokat, és előmozdítani egy igazságosabb társadalmi rend kialakítását.

3Együtt sikerülni fog

A Tisza Párt célja, hogy minden magyar állampolgárt megszólítson, függetlenül attól, hogy milyen politikai vagy társadalmi háttérrel rendelkezik.

Minden forint számít! Hívunk mindenkit, hogy csatlakozzon hozzánk, és segítsen a változás megvalósításában.

Együtt erősebbek vagyunk és csak közös erőfeszítésekkel lehetünk képesek a szükséges változtatásokat elérni. Légy része annak a közösségnek, amely építi a jövőt.