Informális egyeztetés Vitézy Dáviddal: cél Budapest működőképességének biztosítása
2024.08.09. A mai napon Magyar Péter informális egyeztetést folytatott Vitézy Dáviddal, ahol egyetértettek abban, hogy Budapest működőképességének biztosítása kiemelt fontosságú. Emellett közös álláspontot alakítottak ki arról is, hogy az eddigi mutyik megszüntetésének elengedhetetlen feltétele, hogy a Fővárosi Önkormányzathoz tartozó összes cég vezetését nyílt, transzparens pályázatok alapján válasszák ki.

A mai napon Magyar Péter informális egyeztetést folytatott Vitézy Dáviddal, ahol egyetértettek abban, hogy Budapest működőképességének biztosítása kiemelt fontosságú. Emellett közös álláspontot alakítottak ki arról is, hogy az eddigi mutyik megszüntetésének elengedhetetlen feltétele, hogy a Fővárosi Önkormányzathoz tartozó összes cég vezetését nyílt, transzparens pályázatok alapján válasszák ki.

Jól látható, hogy a Fidesz és az óellenzék bizonyos erői a jelenlegi status quo fenntartásában érdekeltek. A TISZA Párt azonban, a június 9-i választói felhatalmazásra alapozva, egy sokkal takarékosabb, átláthatóbb és politikai kompromisszumokat is megkövetelő közös munkában hisz, amely Budapest jövőjét szolgálja.