Pillecukorkészítés Cserszegtomajon
Néha jó félretenni a rohanást, és kibontakoztatni a kreativitásunkat. Mindezt a legjobb egy nagyszerű társaságban, akikkel lehet beszélgetni, alkotni, nevetni. Pont egy ilyen órát töltöttünk Cserszegtomajon, egy cukrászat kézműves műhelyében. Magyar Péter az Ékes-Édes Stúdió Süti Műhelyben járt, ahol a műhely munkatársaival pillecukrot készítettek, cukormázat kevertek, és különféle édességeket formáltak. Itt egy virág, ott egy szirom - vagy amit annak szántak. Az alkotás során nem a tökéletesség számított, hanem a hangulat, a beszélgetés és az, hogy mindenki hozzá tudott tenni valamit a közös munkához.
A cukorkészítés és formázás közben a krémek mellett a gondolatok is keveredtek. A TISZA a működő kis- és középvállalkozásokban hisz, hogy az ilyen kisvállalkozásoknak is biztos jövőjük lehessen.
Köszönjük a vendéglátást, az élményt, és a különleges édességeket! A könnyed élmény után délután már komolyabb témákkal folytattuk az országjárást. Hévízen, Keszthelyen, és kedden a Kis-Balatonnál – új helyeken, új emberekkel találkozunk, de ugyanezzel a közösségi lendülettel megyünk tovább.
Kapcsolódó cikkek
Nézz meg többet